Over ons

David Marlin is eigenaar en oprichter van Beeldsound. Daarnaast is hij professioneel beeldkalibrateur, ISF Level 3 gecertificeerd in het kalibreren van televisies en projectors. Na jarenlange ervaring in de ICT-branche en VUE bioscopen heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan met projectors, beeldschermen en beeldkwaliteit. Vanwege zijn ervaring binnen de filmindustrie en zijn grote passie voor beeld en geluid heeft hij besloten om zich te specialiseren in het vak beeldkalibratie. Hij is opgeleid door Joel Silver (links op de foto), oprichter van Image Science Foundation (ISF).

Net zoals de gekalibreerde schermen in de bioscopen kunnen wij ervoor zorgen dat u straks thuis ook kunt genieten van uw televisie met een zeer kleurechte weergave van het beeld. U kijkt dan televisie zoals filmmakers het hebben bedoeld.

Beeldsound is een officiële dealer van ISF, level 3 gecertificeerd dit betekent dat wij gespecialiseerd zijn in het kalibreren van 4k, UHD, HDR, WGC, 18Gbps en 48Gbps Distributie.

Voor het kalibreren komen we graag bij u aan huis.

Joel Silver en mezelf. Joel Silver is oprichter van Imaging Science Foundation (ISF)

Beeldsound sponser van Westfield cup race against cancer 2019 Spa Francorchamps

Mezelf en JASON DUSTAL. Jason is een van de beste ISF specialist in de USA.